top of page

„Нашите пари“ – програма за финансова грамотност

     Програмата за финансова       грамотност „Нашите пари“ е   част от глобална програма „Умение за управление на личните финанси“ на картовия оператор Visa, в партньорство с обучителната организация Академия НИКЕ.

КОЛЕДЕН  БАЗАР

На 19 декември 2018 г. за пореден път  с голям успех ученици и учители от Професионална гимназия по туризъм  „Алеко Константинов“ – Банкя се включиха в благотворителен коледен базар, организиран от МОН.

КОЛЕДЕН  БАЗАР

На 21 декември 2017 г. за пореден път  с голям успех ученици и учители от Професионална гимназия по туризъм  „Алеко Константинов“ – Банкя се включиха в благотворителен коледен базар, организиран от МОН.

Ден на отворените врати -

Dare to Cooc в Академия HRK

     

        На 15 юни 2018 г.  в сградата на Академия HRK – гр. София  се състоя Ден на отворените врати - Dare to Cooc.

        По покана на  организаторите към събитието  се  присъединиха 24 ученици от ХІ б,в,д клас от Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов“, водени от учителите по специални предмети – инж.Савина Спасова и инж. Маргарита Станоева.

      На 11 юни 2018 г.  в Конферентната зала на Парк Хотел Витоша в Студентски град  – гр. София се състоя Европейска конференция и кръгла маса по програма „Еразъм +“ на Европейския съюз за представяне на нова европейска професия „Wellness инструктор“.            Събитието беше под патронажа на  г - жа Николина Ангелкова – министър на туризма и г - жа Йорданка Фандъкова – кмет на столицата. Лектори бяха утвърдени имена  от чуждестранни университети и представители на международни организации от туристическия бранш. Водещ на конференцията беше проф. Бистра Димитрова от НСА.

bottom of page